En tiedä mihin kummaan aika kuluu, ei ainakaan blogin päivittämiseen... Laitetaan nyt pikaisesti loppuvuoden tulokset tänne kesken jouluvalmistelujen :).

Kävimme Seinäjoella kisaamassa 8.12. Ensimmäiseltä radalta hyvä hylky ja toiselta 0-tulos, luva ja sert eli siirto 3-luokkaan! Kisakalenteriakin tuli jo tutkailtua, mutta en ole vielä päättänyt milloin korkkaamme uudessa luokassa. Kaikki kimppakyytikaverit kisaavat vielä 2-luokassa, joten pitäisi etsiä uutta matkaseuraa tai ajella yksin. Tähänkin asti olemme kisanneet niin harvoi, että tuskin tahti tästä kovin kiihtyy, vaikka luokka vaihtui.. Vauhtia pitäisi saada lisää, kontakteja varmemmaksi ja ohjausta huomattavasti paremmaksi jos meinaa edes haaveilla pärjäävänsä 3-luokassa! Treenaaminen on edelleen aina yhtä kivaa ja panostamme siihen kisaamisen sijaan!

Tokosta olemme pitäneet taukoa edellisistä kisoista saakka. Sain sitten jonkin ihme ajatuksen ilmoittautua kokeeseen... Edellisenä iltana otimme suunnilleen kaikki liikkeet läpi, eli melko kylmiltään lähdimme kokeilemaan onnea. Onnea riitti 1-tulokseen! Suoritus ei ollut todellakaan hyvä, mutta treenimäärään (eli treenamattomuuteen) nähden ihan kohtuullinen.

Paikka makuu 5 Kide oli noussut istumaan ihan lopussa! En ymmärrä mistä se on nyt kehittänyt tuon ongelman, kun aikaisemmin paikkamakuu on ollut 100 prosenttisen varma.

Seuraaminen taluttimetta 8 Ensimmäiselle pysähtymiselle ei taaskaan ollut mukana, mutta loppu ihan ok. Käännökset vähän väljiä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5 Olisi voinut olla hiukkasen nopeampi maahanmeno

Luoksetulo 8 Tuli melko hitaasti ravilla. Toisaalta hyvä niin, kun yleensä vauhtia on niin paljon ettei pysähdy.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9 Pari askelta oli ottanut käskyn jälkeen.

Noutaminen 9 Loppuasennossa levoton suu, pureskeli vähän kapulaa.

Kauko-ohjaus 8 Ihan loistava muuten, mutta ei noussut ensimmäisellä käskyllä sivulle. Tuomari totesi, että muuten olisi ollut kympin suoritus.

Estehyppy 8,5 Ihme hidastelua ja mietiskelyä...

Kokonaisvaikutus 10 Tuomarin mielestä Kide työskentelli koko ajan iloisesti ja innokkaasti :)

161 pistettä, avo 1-tulos ja TK2