Meidän mussukka täyttää tänään kaksi vuotta! Synttäreitä on juhlittu makkarakakulla ja pitkällä juoksulenkillä. Pitäisi yrittää päivittää tuo Kiden luonnekuvaus lähiaikoina. Ja ihan virallistakin luonnekuvausta harkitsin tälle vuodelle, mutta ei sitten mahduttukaan mukaan. Jospa me ensi vuonna päästäisiin joko luonnetestiin tai MH-luonnekuvaukseen.

Agilitya ollaan treenailtu ihan ahkerasti. Kerran viikossa ohjatuissa harkoissa ja 1-2 kertaa viikossa itsekseen. Itsekseen ollaan treenattu lähinnä keppejä, jotka alkaakin olemaan hyvällä mallilla. Enää kaksi verkkoa jäljellä, joista pitäisi pian päästä eroon. Seuraavaksi pitäisi saada keinu kuntoon ja sitten mulla alkaisikin olla kisavalmiskoira... Olen hypyttänyt Kidellä vain 45 senttisiä hyppyjä, mutta pitäisi varmaan joskus vähän nostaakin rimoja. Jos me nyt ykkösissä ainakin joskus kisattaisiin, siellähän rimat on yleensä vain 55 sentissä. Saa nyt nähdä... Tokoilutkin pitäisi taas aloittaa ihan oikeasti! Ollaan treenailtu itseksemme jonkin verran ja kaikki muu onkin kunnossa paitsi se seuraaminen!! Kide paineistuu ihan selvästi seuraamisessa ja alkaa himmailemaan. Ajoittain seuraaminen on ihan ok, kun saan Kiden kierroksia nostettua lelulla, mutta suurimmaksi osaksi se on ihan ala-arvoista. Pitää varmaan alkaa rakentamaan koko liike alusta.

Joka tapauksessa olen todella onnellinen tuosta mun kaksi vuotiaasta kakarasta! Se on niin murunen ja juuri oikea koira meidän perheeseen. Kiitokset Sarille tuosta mussukasta!! :)