Meillä ei ole oikeastaan tapahtunut yhtään mitään. Kiden kanssa ollaan käyty viikoittain tokoilemassa, jossa ollaan edistytty ihan kivasti. Mietin jo, että menisimme kisaamaan tässä kevään aikana, kunnes tajusin etten ole opettanut Kidelle tokon hyppyä! Sunnuntaina korjasin tilannetta ja rakensin nukkekodin pahvilaatikosta hypyn keittiöön. :) Nyt on siis hyppykin suht kunnossa, joten kisaaminen voisi olla mahdollista lähiaikoina... Tosin iso mahani alkaa olla haitaksi seuraamisessa. Kide muutenkin vähän jätättää seuraamisessa, joten se ei pallomahani vuoksi pysty enää kunnolla pitämään katsekontaktia.

Eilen aloitimme agilityn alkeiskurssin uudessa hienossa hallissamme. Ja kylläpä olikin kiva päästä taas agilitaamaan!! En tiedä kumpi oli enemmän innoissa, ohjaaja vai koira :) Kide on siitä ihana treenikaveri, että sen voi jättää hallin seinustalle odottamaan ilman remmiä, eikä se sieltä tule pois ilman lupaa. Saa nähdä muuttuuko tuo jos se alkaa kuumua agilitysta, mutta ainakaan vielä ei ollut mitään merkkejä siitä.

Tänään kävimme eläinlääkärillä kuvauttamassa Kiden lonkat ja kyynärät. Alunperin olin ajatellut, että polvet saisi tutkia samalla mutta enpäs sitten enää jännitykseltäni sitä muistanut. Eläinlääkärin mukaan Kiden luuston pitäisi olla siinä kunnossa, että sen kanssa pystyy harrastamaan mitä vain! Tämä tieto riittää minulle, koska itsekin kuvista näin sen verran että kaikki on kunnossa. Toivottavasti viralliset tuloksetkin olisivat saman suuntaiset.