Kiden juoksu siis alkoi vihdoin ja viimein!! Väliä edelliseen juoksuun tuli reilu vuosi, melkoisen pitkä juoksuväli siis. Juoksu alkoi ihan viime hetkillä, pääsemme just ja just osallistumaan Klagiin kun juoksun pitäisi loppua muutamaa päivää sitä ennen. Treenit tosin jää kokonaan, mutta eikö sitä sanota että lahjattomat treenaa :)

Kävimme muutamat agilitykisat just ennen juoksua, mutta tuloksia ei tullut. Vaasassa Kide oli ihan kummallinen, juoksi useamman kerran putken ohi! Pietarsaaren iltakisoissa oli vain yksi rata, joka meidän osalta päätyi hylkyyn jokuudennella esteellä kun Kide valitsi väärän putken pään, kuten 90% kaikista maksikoirista! Makseissa ei tullut yhtään tulosta, joten rata ei tosiaan ollut mikään helppo..

Kide on nauttinut kesästä ja uimisesta! Juhannuksen vietimme mökillä ja Kide otti ilon irti saaren riemuista! Se on ihan hassu leikittäessään itse itseään :) Se nappaa pallon tai lelun, jonka kanssa juoksee laiturin päähän. Sieltä se pudottaa lelun veteen, jonka jälkeen joko hyppää perään tai juoksee rantaan josta ui hakemaan lelun. Tämän jälkeen muutama kierros juoksua ympäri pihaa ja taas sama toistuu. Hassu pikkukoira :) Juhannuksen jälkeen meillä olikin väsynyt koira, joka nukahti heti veneeseen päästyä. Kotiin tultua se hyppäsi autosta ja rojahti suoraan auton taakse pitkin pituuttaan nukkumaan. Nyt muutama päivä lepäilyä ja sitten taas mökille!

Väsynyt veneilijä

kuva2-normal.jpg