Huh, kuinka paljon on taas tapahtunut viimeisen päivityksen jälkeen! Kide tosiaan on kasvanut ihan valtavasti, eilen punnitsin sen ja puntari näytti kahdeksaa kiloa!! Viikko sitten kävimme ensimmäisillä rokotuksilla ja Kide sai kehuja rohkeudestaan. Se tosiaan suoraan juoksi pöydälle (joka oli siis alhaalla) ja alkoi nuolemaan eläinlääkärin naamaa! :) Piikkiä se ei edes huomannut, kun keskittyi niin tosissaan syömään makupaloja.Eläinlääkärin mukaan Kide on sopivan kokoinen, lisää massaa ei saa tulla mutta ei tarvitse myöskään laihtua.

Joulun aikana olemme kyläilleet monessa eri paikassa ja Kide on osannut kylässä käyttäytyä aika kivasti. Yhdessä kyläpaikassa oli yhdeksän lasta vanhempineen ja kuusessa roikkui aitoja pipareita... Ehdin jo ajatella, että tästä tulee katastrofireissu, mutta loppujen lopuksi kaikki menikin hyvin. Toki kuusen piparit kiinnostivat Kideä, mutta pienen tuoliesteen avulla se pysyi poissa kuusen luota.

Kide on päässyt tutustumaan myös varikseen ja sehän oli Kiden mielestä aivan huippu juttu! Ensimmäisellä kerralla en tajunnut laittaa Kideä kiinni, niin sehän juoksi ympäri pihaa varis suussaan. Kävi kyllä sitä minullekin näyttämässä, mutta enimmäkseen halusi omia variksen itselleen. Ensimmäisestä kerrasta viisastuneena näytin varista Kidelle uudelleen sen ollessa hihnassa. Ja Kidehän kantoi sitä tosi nätisti suussaan!! Nyt vaakku saa hetken levätä pakkasessa ennenkuin sitä uudelleen näytän Kidelle. Damilla ollaan alettu nyt vähän harjoittelemaan noutuo sisällä. Ihan vähään aikaan ei sen kanssa ulos uskalleta, Kide kun haluaisi omia sen itselleen... Hitaasti hyvä tulee! :)