Niin askel lähempänä TK2-koulutustunnusta ja tokouran loppua? Heräsin yhtäkkiä siihen, ettei me olla treenattu vielä ollenkaan voittajaluokan liikkeitä, eikä mulla oikeastaan ole edes kovin tarkkaan tiedossa mitä liikkeitä siellä on. Eikä kyllä ehkä edes mielenkiintoa lähteä niitä hinkkaamaan kuntoon.. Mutta sitä asiaa täytyy uudelleen sitten kun viimeinen 1-tulos avoluokasta on saatu! Tänään oltiin tokoilemassa Kkht:n kisoissa, jotka olivat siis melkein kotikisat, mutta pidettiin meille ihan vieraalla nurmikentällä. En tiedä miksi mulle aina ennen koetta tulee olo, ettei me osata yhtään mitään.. Tänään oli taas sama homma, mutta onneksi tuo mun asenne ei vaikuttanut koiraan. Alla pisteet ja kootut selitykset:

Paikalla makaaminen 10                                                                  

Hienosti meni, vaikka koirat Kiden molemmilta puolilta lähtivätkin liikkeelle

Seuraaminen taluttimetta 8                                                                                     

Aluksi taas kamalaa haahuilua, välissä ihan ok ja lopussa haahuiltiin.. Pitäisi ihan oikeasti miettiä, miten motivoisin Kiden tuohon ensimmäiseen liikkeeseen kun muut seuraamiset menevät aina paljon paremmin. Vinkkejä??

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10                                                                 

Tässä siis seuraaminen jo hyvää ja ilmeisesti tipahti nopeasti maahan.

Luoksetulo 9                                                                                                             

Ihan ok, vähän valui pysähdyksessä.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10

Noutaminen 10                                                                                                        

Kiden bravuuri :)

Kauko-ohjaus 9                                                                                                

Tuomarilla oli jo 10 esillä, mutta joutui vaihtamaan 9 kun Kide ei noussutkaan ekalla sivu käskyllä palattuani sen viereen..

Estehyppy 10                                                                                                          

Tässä saatiin kyllä säälipisteitä! Kide hyppäsi niin esteen sivuun, että olin varma sen tulevan takaisin perusasentoon esteen ohi. Kallistin itseäni vähän sille avuksi ja niin se löysikin oikean reitin takaisin :) Tuomari totesi, ttä noin pieni allistus on ihan sallittua ja antoi tosiaa täyden kympin!

Kokonaisvaikutus 8                                                                                                   

Kide teki luoksetulon jälkeen jotain ihan käsittämätöntä, se poistui kehästä! Jäin suu auki katsomaan, kun se juoksi ison kehän reunalla olleen ison kiven taakse, josta se kyllä ennen suoritustakin jotain söi! Ei siellä mitään näkynyt, mutta jotain se sieltä taas nuoleskeli. Palasi kuitenkin nopeasti kehään, mutta tuo pyörähdys näkyi sitten kokonaisvaikutuksessa.

Yhteensä 188p ja KP. Sijoitus 2/6, yhdellä pisteellä hävittiin voittajalle :)

 

Agilityssa ollaan pidetty useamman viikon tauko, mutta ensi viikolla päästään treeneihin! Syyskuun kotikisoihin pitäisi laittaa ilmoittautuminen. Meillä tämä kisaaminen on melko harvassa, kun en jaksa lähteä ajelemaan mihinkään kauas kisoihin. Nyt pitäisi kyllä ryhdistäytyä sen suhteen, koska olisi kiva saada viimeinen nolla kakkosluokasta tämän vuoden aikana...