Näillä keleillä on jäänyt treenailut ja lenkit väliin. Kide on kuitenkin päässyt uimaan useamman kerran viikossa ja se alkaa olla jo tosi taitava uimari! Ikinä se ei epäröi veteen menoa, vaan hyppää sinne täydellä loikalla. Enää uintikaan ei ole hillitöntä räpellystä kuten alkukesästä, nykyään etutassutkin pysyvät uidessä veden alla. :)

Tuosta treenamattomuudesta itselläni on vähän kaksipiippuiset ajatukset... Ennen helteitä noutoharjoitukset alkoivat tökkiä tosi pahasti. Kide ei meinannutkaan palauttaa damia, vaan juoksenteli sen kanssa ympäri metsää. Mulla ei vaan hermot kestä tuollaista pelleilyä, vaikka tiedän että tuo on niitä nuoren koiran juttuja. Eli oikeastaan on ihan hyvä, etten nyt pääse metsään hermoilemaan tuon koiran kanssa. Tokoakaan ei olla nyt harjoiteltu, mutta se oli "tauolle" jäädessä aika hyvällä mallilla. Kyllähän päivittäin tulee otettua sivulle- ja luoksetuloa sekä paikalla oloa, joten jotain tuolta murkulta nyt tauollakin vaaditaan.

Meinattiin jo mennä ensimmäiseen näyttelyyn, mutta peruutinkin osallistumisen tuomarimuutoksen perusteella. Nyt syksylle ei ole tarjolla mitään tosi houkuttelevaa näyttelyä, joten Kide pääsee kehään varmaan vasta ensi vuoden puolella.