Nyt alkaa hihnassa kävelykin olla kunnossa! :) Ollaan tehty ihan lyhyitä iltalenkkejä hihnassa ja Kide kävelee suht nätisti. Välillä pitää tietenkin poukkoilla tien toisesta reunasta toiseen reunaa, mutta pääasiassa kävelee tosi nätisti. Saas nähdä milloin tulee takapakkia tähän...

Kide on edelleen tosi reipas pentu ja tuntuu ettei se hätkähdä oikeastaan mistään. Eilen kävimme katsomassa kaverini dalmatialaista Tagea. Tage oli heidän aidatulla pihalla ja ajattelin, että annan Kiden tutkailla sitä aluksi vähän kauempaa aidan takaa. No mutta mitä tekee Kide? Juoksee tietenkin aidan raosta suoraan Tagen luo ja alkaa leikkiä sen kanssa! :) Tage osaa onneksi käyttäytyä hyvin pentujen kanssa, joten leikit olivat sen osalta rauhallisia. Kide kyllä teki kaikkensa kiusatakseen Tagea oikein kunnolla! Pitää nyt tutustuttaa Kideä tällaisiin "takuukiltteihin" koiriin, jotta se saa lisää hyviä kokemuksia toisista koirista.

Kiden kanssa menee siis oikein kivasti, tosin sisäsiisteydestä ei ole vielä tietoakaan! :) No onhan se vielä niin pikkuinen, ettei sellaista voi edes vaatiakaan. Yksinolot ovat menneet nyt tosi hyvin, kun olen aina lähtiessä antanut Kidelle purutikun. Se ei ole enää ollenkaan itkenyt perään ja pissojakaan ei ole tullut! Eli edistystä tälläkin saralla!

1260189504_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kide 10 vko