Piti ihan tarkistaa jalostustietojärjestelmästä, että mitäs me ollaankaan tänä vuonna touhuttu. Lista oli itseasiassa pidempi kuin olisin itse muistanut, hyvä niin päin :)

Starttasimme ensimmäisissä agilitykisoissa keväällä ja kesällä tuli ensimmäinen nousunolla. Kaikki kolme ykkösluokan nollaa tulivat muutaman kuukaudens sisällä ja syksyllä nousimme kakkosluokkaan ja saimmekin luvanollan heti ensimmäisistä kisoista. Ensi vuoden tavoitteena nousu kolmosluokkaan.

Tokosta 2 xAlo1 ja koulutustunnus TK1. Kuten edellisestä postauksesta ilmenee, niin toko on tällä hetkellä vähän plääh-juttu, mutta kyllä me ensi vuonna korkataan avoinluokka ja tavoitteena koulutustunnus TK2.

Näyttelyurakin avattiin keväällä ja kävimme jopa kahdessa näyttelyssä tänä vuonna! Tulostavoitteitahan meillä ei tässä lajissa ole, H oli se mitä lähdettiin hakemaan... Ekasta näyttelystä tuli yllättäen eri2 ja tuomari vielä pahoitteli ettei voinut antaa SA:ta massan puutteen vuoksi. Toisessa näyttelyssä pudottiin sitten takaisin maanpinnalle, tuloksena H eikä arvostelusta löytynyt oikeastaan mitään positiivista... Ja tosiaan ensi vuodellekaan ei ole tavoitteita minkäänlaisia tavoitteita. Ehkä voitaisiin osallistua johonkin lähellä järjestettävään näyttelyyn.

Syksyllä Kide pääsi luonnetestattavaksi. Mietin, onko se vielä liian nuori, koska oli tuolloin vasta vajaa 3 vuotias. Kide kuitenkin näytti testissä, että sen pää kestää ja toimntakykyä löytyy! :) Pisteet 199 ja laukausvarma. Toisaalta nuo pisteet eivät paljoa koirasta kerro, ennemmin kannattaa katsoa eri osa-alueiden pisteitä ja video luonnetestistä, niistä näkee jo paljon paremmin millainen koira on kyseessä.

Kaiken kaikkiaan siis varsin kiva vuosi takana!