Viimeisten päivitysten jälkeen Kide on saanut toiset rokotukset ja olemme osallistuneet kaksi kertaa pentukoulutukseen. Rokotuksilla punnitsin Kiden ja puntari näytti jo kymmentä kiloa! Yritin mitata Kiden korkeutta, mutta se on todella vaikeaa. Jos nyt yhtään oikein mittasin, niin säkä on jo yli 40 cm. Saas nähdä mikä jättiläistolleri tuosta tulee! :) Välillä tulee mietittyä, onko tuo tolleri vai jokin terrieri. Taistelutahto on ihan valtava ja lisäksi Kide pomppii tasajalkaa suoraan syliin, tällaisia loikkia olen tottunut näkemään parsoneilla ym. Ehkä tuosta kuitenkin vielä noutaja tulee, se noutaa tosi kivasti ja tykkää variksestakin. Olin aivan ihmeissäni kun yksi ilta annoin sen kantaa jäistä varista, niin se istui nätisti tosi pitkään varis suussaan!

Eka kerta pentukoulussa meni vähän niin ja näin... Kideä olisi kiinnostanut muuta koirat ja ihmiset ihan liikaa. Loppuajasta se jopa malttoi vähän keskittyä minuunkin. Toinen kerta oli jo huomattavasti parempi. Paikalla olo ja luoksetulo sujuivat hyvin häiriöstä huolimatta. Eli kyllä siltä sitä keskittymiskykyäkin tarvittaessa löytyy! Ja nakinpalasillahan ei tietenkään ollut siihen mitään vaikutusta... :)

Sisäsiisteys alkaa jo olla parempi, toki vahinkojakin vielä sattuu välillä. Meinasin jo olla epätoivoinen, kun edellinen koira oli oikeastaan täysin sisäsiisti nelikuisena. Mutta yksilöitähän nuo koiratkin ovat.

 

Kide ja vaakku

1265142577_img-d41d8cd98f00b204e9800998e