Uskaltauduin tänään Kiden kanssa möllitokoon, vaikka vielä viime hetkillä meinasinkin osallistumisen perua. Viikolla yhtäkkiä tajusin, etten ole harjoitellut Kiden kanssa hyppyä oikeastaan yhtään! Muutamana päivänä kokeiltiin sitten kotona oman hyypyviritelmän kanssa ja eihän siitä hommasta tullut yhtään mitään... Kide vain tuijotti minua käskyn kuultuaan ihan niin kuin ei olisi lainkaan tajunnut mitä pitää tehdä, vaikka palkka oli odottamassa namialustalla. Käsiavulla se suostui hyppäämään, joten päätin sitten osallistua kisoihin. Jouduimme odottelemaan hallilla pari tuntia ennen omaa vuoroamme, koska voittaja- ja avo-luokan koirakoita olikin tullut yllättävän paljon paikalle. Kide odotti hiljaa ja rauhallisena, vaikka ympärillä olikin muita koiria. Toki se oli joka kerta yhtä iloinen, kun joku ihminen tuli sitä silittelemään :)

Sitten tuloksiin:

1. Luoksepäästävyys 10

2. Paikalla makaaminen 9,5

3. Seuraaminen kytkettynä 8

4. Seuraaminen taluttimetta 8

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10

6. Luoksetulo 10

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 5

8. Estehyppy 5

9. Kokonaisvaikutus 9

yht. 165,5 p ALO1, sij. 2/5!!!

Omat kommentit:

Ei me ihan vielä olla menossa virallisiin kisoihin, vaikka mölleilyt ihan kivasti menikin. Ei tuossa oikeastaan tullut mitään yllätyksiä, eli tiesin kyllä mitä Kide osaa ja mitä ei...

Paikalla makuusta lähti 0,5 pistettä, koska Kide nousi istumaan tosi hitaasti. Viereinen koira lähti liikkeelle kesken paikkamakuun ja yllätyin kyllä kovasti, ettei Kide reagoinut siihen. Seuraamisissa tippui pisteitä jätättämisestä. Pitäisi alkaa palkkaamaan Kideä eteen ja oikealla kädellä, kun se meinaa jäädä vähän liian taakse. Luoksetulo ja liikkeestä maahanmeno sujuivat hienosti, niissä ei aiemminkaan ole ollut mitään ongelmia. Seisomisessa seuraamisen yhteydessä lähti pisteitä omasta vartaloavusta ja lisäksi Kide vielä hiippaili muutamia askeleita perään. Ei mitään uutta... Estehypyssä annoin vartaloavun, eikä Kide jäänyt esteen taakse seisomaan, vaan käveli puoleen väliin vastaan! Tuota liikkumista se ei ole aiemmin tehnyt, mutta voi olla että namipalkan puuttuminen aiheutti sen.

Kokonaisuutena ole kuitenkin tyytyväinen pikkukoiran tokoiluun! :)